Recensies

Ik ben erg tevreden over mijn ontharingen, gezichtverzorgingen en medische pedicure. Isabelle is enorm perfectionistisch, waardoor je behandeling dan ook de top is!!! Prijs / kwaliteit is het een parel, Als je van een verzorging houdt die tot in de puntjes gedaan is, ben je hier op het juiste adres. Een enorme tevreden klant!

Els De Rijbel

Wieze

“Altijd top gedaan samen met een leuk gesprek. Kijk altijd uit naar mijn volgende afspraak”

Claudia De Roeck

Appels

Een unieke ervaring!

Na de eerste keer was ik direct verkocht. Door de behandeling krijg je een ontspannen lichaam maar tegelijkertijd een boost van energie!

De service is alleen maar uitmuntend! Alles begint met een aangenaam gesprek waardoor je je direct thuis voelt, zelfs voor mannen!

Glenn Bulckaert

Herdersem

Een zeer professionele, lieve dame die kennis heeft van zaken. Isabelle stelt je direct op je gemak. Bij haar een behandeling laten uitvoeren is een oase van rust. Ik had een slechte ervaring met waxen van bij een andere schoonheidsspecialiste en Isabelle was op de hoogte. Ze vertelde mij welke producten ze gebruikt en wat de werking er van is. Mijn angst was voor niks nodig. Een bijna pijnloze waxbeurt van de benen én de wenkbrauwen. Mij ziet ze zeker terug!

Charlotte De Picker

Appels

Altijd superfijn om langs te gaan: zalige behandeling en goeie babbel, topvrouw!

Paola Keppens

Lebbeke

“Ik gebruikte vroeger al de Phyto 5 gelaatsverzorgingsproducten, van mijn element, het aarde-element. Omdat mijn Phyto 5 schoonheidsspecialiste verhuisde voorbij Leuven, was ik blij om een affiche met reclame te zien voor de Phyto 5 producten aan de apotheek in Wieze. Ik dacht dat ze de producten in de apotheek verkochten, maar het was reclame voor Schoonheidsspecialiste Isabelle Viola, die daar toen boven gevestigd was. Zo leerde ik Isabelle kennen.

Toen ik voor het eerst bij Isabelle ging, had ik wel meer dan 40 gerstekorrels in mijn gezicht. Isabelle verwijderde mijn gerstekorrels en was de eerste schoonheidsspecialiste die mij vroeg of ik veel koemelk dronk. Ik dronk toen liters melk!

Zij was de eerste die mij erop wees dat dit verslijming van de huid geeft en zo gerstekorrels veroorzaakt. Isabelle adviseerde mij om te verminderen met melk drinken of een alternatief te zoeken. Ik ben toen overgestapt op sojamelk. Sindsdien heb ik bijna geen gerstekorrels meer. Sporadisch nog eens een, die ze dan verwijdert. Maar dat is niets in vergelijking met hoe het vroeger was! Ik ben haar nog altijd dankbaar voor het voedingsadvies dat ze me toen gaf. Had ik dat maar jaaaaaren eerder geweten!

Ik kan iedereen haar gelaatsverzorgingen zeer aanraden.”

Marleen Hoste

Gijzegem

“Gezocht en gevonden : dé juiste persoon voor een medische pedicure. Aangenaam en in een rustige omgeving vertoevend, leuke praatjes over vanalles en nog wat en ondanks de reden van behandeling een ZEN moment. Na een 1ste behandeling al een wereld van verschil. Bedankt en tot een volgende keer.”

Sara Beus

Oudegem

“Altijd een luisterend oor”

Thérèse Minner

Appels

“Heel vriendelijk onthaal en heel goede service”

Kim De Proft

Schoonaarde

“Supervriendelijk, direct op mijn gemak! Ik kom zeker terug 😁

Petra Geens

Dendermonde

“Superfijne dame die haar job kent. Ze kan goed met mensen omgaan en het aangenaam maken.”

Erwin De Meersman

Gijzegem

“Aangenaam en vriendelijk. Ik ben zeer tevreden en ga zeker terugkomen!”

Thomas Roels

Opwijk

“Hele vriendelijke madame, kwalitatieve uitleg over de behandeling die werd uitgevoerd en aangenaam salon om in te vertoeven tijdens de behandeling. Ik kom zeker en vast nog langs!”

Steffy Van Moer

Dendermonde

“Een hele fijne gelaatsverzorging. Ik heb het heel erg gewaardeerd dat de behandeling in stilte kon doorgaan. Ook fijn is dat u zag dat ik een schimmel op mijn teennagel heb. Dat had ik zelf niet door. Ik dacht: ‘het is een droog plekje’. Nu kan ik dat ook behandelen. Ik kom zeker terug als klant.”

Anoniem

Puurs - Sint-Amands

“Hallo, Isabelle gaat heel professioneel te werk; Ze is vlot in de omgang en je voelt je direct op je gemak bij haar. De omgeving is ook heel rustgevend en ontspannend. Ik ben een tevreden klant 🙂 “

Anoniem

Mespelare

“Heel relaxerend. Isabelle gaf ook veel uitleg i.v.m. de behandeling. Mijn huid voelde heel zacht aan na de behandeling. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Isabelle”

Katleen Geerinck

Appels

“Al meer dan 20 jaar ben ik trouwe klant bij Isabelle.

Ik had vroeger regelmatig last van eelt, voetschimmel en een brandend gevoel in de voeten.

Super tevreden over haar professionele aanpak! En om geen enkele maandelijkse afspraak te missen, ben ik haar overal gevolgd: Wieze, Grembergen en terug naar Appels. Mijn voeten zijn perfect onderhouden!

Bovendien krijg je er nog een aangename babbel bovenop, over de meest uiteenlopende onderwerpen (filosofie, religie, muziek, sport, …) Ik ga dus niet enkel voor de pedicure maar voor de totale belevenis, voel me volledig ontspannen na ieder bezoek.

Last but not least: Isabelle brengt ook geluk ! Ooit werd mijn verloren portefeuille teruggebracht via haar klantenkaart! “

Gerry Coussens

Appels

“Genoten van een bio-energetische gelaatsverzorging. Het was heerlijk ontspannend!”

Griet Wauters

Dendermonde

Zoals altijd een fijne belevenis En terug blije voetjes 👣

Suzette De Neve

Dendermonde

“Wat heb ik een ongelooflijke goede Phyto 5 behandeling gehad! Isabelle legde stapsgewijs duidelijk uit wat ze ging doen. Ik kwam binnen met een vochtarme huid en liep de deur uit met een vochtrijke huid.

De Phyto 5 producten zijn fantastisch in gebruik. Ik merkte na 4 weken gebruik van Phyto 5, aangepast aan mijn element, dat mijn huid er jeugdiger uitzag.
Ik zou iedereen aanraden om een Phyto 5 behandeling bij Isabelle Viola te laten doen. Ze neemt alle tijd die ze nodig heeft om de beste verzorging te geven die bij je past.
Isabelle is een geweldige schoonheidsspecialiste. Ik kom speciaal vanuit Nederland om een gelaatsverzorging van Isabelle te krijgen, omdat ik zeer tevreden ben over de behandelingen!
Dankjewel!
Liefs”

Gerdiene Huibers

Rotterdam

Isabelle neemt haar tijd om haar klanten te soigneren. Ze is heel vlot en vriendelijk.

Christel De Bock

Buggenhout

Ik ga al een paar jaar bij Isabelle voor medische pedicure en mijn voeten voelen altijd zo lekker aan na de behandeling. Mijn madame gaat er ook voor gelaatsverzorgingen en ze is altijd top verzorgd. Dus mensen, zeker eens uitproberen!

Chary D'hondt

Grembergen

Uitstekende ontvangst en deugdoende behandeling, zoals altijd, steeds met de glimlach.

Karine Van Zande

Dendermonde

“Ik heb bij Isabelle genoten van de Bio-energetische gelaatsverzorging van 2 uur.

Ik had op voorhand alle recensies op haar website gelezen. Na mijn bezoek kan ik enkel zeggen dat deze voor geen letter overdreven zijn, zelfs integendeel!

Mijn huid voelt merkbaar beter aan tot dagen na de behandeling. Ook heb ik zowaar zelfs meerdere complimentjes gekregen van mensen die vonden dat ik er zo goed uit zag. (Dit overkomt mij doorgaans niet zo vaak, ik kan dus niet anders dan een verband zien met de gelaatsverzorging)

Als ondernemer denk ik continu aan 1.001 dingen tegelijk. Het was dan ook een onbeschrijfelijke verademing om vast te stellen dat mijn hoofd sinds lange tijd helemaal leeg was, ik ben in jaren niet meer zo ontspannen geweest!

Hoe ze het doet, weet ik niet, maar Isabelle vindt het perfecte evenwicht tussen het geven van relevante informatie, luisteren (en daarmee bedoel ik écht luisteren) en het inlassen van rust/stilte bij bijvoorbeeld de maskers.

Het klinkt melig en overdreven maar ik ben als herboren de deur uit gegaan. Isabelle heeft er een trouwe klant bij!”

Pascal Deroover

Dendermonde

“Perfect ontvangst, zeer geruststellend en correcte prijs. Ga ik terug? Jazeker, de volgende afspraak staat al vast bij mij!”

Davy De wolf

Dendermonde

“Zij is een heel lief, warm persoon met hart op de juiste plaats. Ik ga nergens anders dan bij Isabelle. Je bent een topper!”

Kathy Vanherpe

Dendermonde

“Echt top. Tevreden klant. Isabelle is vriendelijk, professioneel en zij kan goed adviseren. Ik heb een medische pedicure laten doen. Mijn voeten zijn schoon en gezond geworden.”

Salima Tawil

Sint-Gillis-bij-Dendermonde

“Topper van formaat!”

Hafid Ammar

Baasrode

“Voor een behandeling als deze is het de eerste keer zeer goed meegevallen 🙂 “

Ruben Wauters

Appels

“Het was zeer aangenaam en bovendien heel tevreden met het resultaat.”

Ingeborg De Vos

Schoonaarde

“Het was echt super!!!! Was de eerste maar zeker niet de laatste keer. Zeer vriendelijk, warm en ik loop nog altijd op wolkjes!!! Bedankt”

Tim Bombeke

Schoonaarde

“Het was vandaag mijn eerste afspraak die ik bij jou gemaakt heb voor een gelaatsverzorging. Ik vond het een toffe ervaring met de nodige uitleg van de producten die je gebruikt. Je neemt ook ruim de tijd en de massage van gelaat, nek en schouders is fantastisch.”

Linda Philips

Appels