Wij bieden voor elk individu alle ontharingen aan. Omdat er zo weinig instituten deze visie delen, krijgen wij dagelijks mannen over de vloer voor boyzilian wax en ontharingen van de billen en bilnaad. Daardoor hebben wij met de ontharingen van de intieme zones veel ervaring en expertise opgebouwd, zowel bij vrouwen als mannen.

Hier kan u een artikel over het verschil tussen filmhars en suikerhars lezen.

Ik heb alle bestaande filmwaxen op de markt uitgetest. Voor de gevoelige zones zoals de oksels, de venusheuvel, schaamlippen, het scrotum, de schacht en rond de anus heb ik de Brasilia wax als beste uitgekozen. De zachtste en soepelste wax voor de gevoeligste zones.

 

epilatie wenkbrouwen

Nazorg

Wij vinden informeren over naverzorging belangrijk.

U kan bij ons terecht voor advies en producten die thuis kunnen worden gebruikt om ingegroeide haren te voorkomen of verhelpen, maar ook om de huid van de intieme zones zacht en glad te houden.

Wij hebben een peeling die donkere vlekken lichter maakt en een verzorgend masker voor de venusheuvel, naast de klassieke roller tegen ingegroeide haren en ‘goosebumps’

epilatie wenkbrouwen
epilatie wenkbrouwen
epilatie wenkbrouwen

Kuur als alternatief voor permanente laserontharing

epilatie wenkbrouwen

Wil u uw haren permanent weg, maar heeft u geen zin in dure en pijnlijke laserontharingen? Deplève bracht hiervoor het product Folifree op de markt. 

Meteen na de ontharing met wax dient deze gel ingewreven te worden, twee maal per dag, elke dag tot 13 dagen na de ontharing. Dit dient 15 waxcycli herhaald te worden, telkens 13 dagen na de waxbeurt. 
Het is een kuur die wel wat zelfdiscipline vereist. Als u vooraf weet dat u dit plichtsgetrouw kunt volhouden, dan mag u verwachten dat 85% van de haartjes wegblijven. Depilève garandeert dat er tot 85% van alle haartjes wegblijven na een kuur van 15 waxcycli.  Dit resultaat werd aangetoond in testen. Ik heb het zelf ook uitgeprobeerd en kan dit beamen. 
Indien u meer advies wenst over deze kuur en de prijs van de aan te brengen producten, kunt u hiervoor bij mij terecht in het salon.