Over ons

Over mijn team

epilatie wenkbrouwen

Isabelle

Om de wachttijden in te korten, heb ik mijn team uitgebreid.

Sinds juni 2024 maakt Lisa hier deel van uit.
Ze is, net als ik, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste die 1160 lestijden op haar diploma heeft staan en dit behaalde aan een CVO.

We vullen elkaar prima aan. Heel wat verzorgingen, zoals de ontharingen, voeren we beiden uit.

Voor wat de massages betreft, vind je op de pagina ‘massages’ wie welke behandeling geeft.

De medische en esthetische pedicures en de gelaatsverzorgingen neem ik helemaal voor mijn rekening.

Lisa richt zich meer op de massages, maquillages en manicures.

epilatie wenkbrouwen

Lisa

Over Isabelle

Ik ben Isabelle Viola en woon in Appels.

Nadat ik in Gent het diploma voor leerkracht secundair onderwijs in de vakken Nederlands, geschiedenis en zedenleer behaalde, mocht ik meteen lesgeven aan de school waar ik stage liep.

21 jaar heb ik binnen dezelfde scholengroep lesgegeven. De scholengroep waar ik in 2003 ook mijn diploma schoonheidsspecialiste en medische pedicure behaalde in avondonderwijs. Sinds 2003, intussen al 20 jaar, werk ik naast het lesgeven ook als schoonheidsspecialiste.

In 2017 maakte een arbeidsongeval voor de klas een einde aan mijn loopbaan in het secundair onderwijs. Ik liep gehoorschade, tinnitus en hyperacusis op nadat een leerling tijdens een luisteroefening over zijn bank sprong en de geluidsbox van mijn Smartboard volledig opendraaide.

Door het lawaaitrauma kan ik sindsdien maar 70 decibel geluidsvolume verdragen zonder oor- en hoofdpijn te krijgen. Door de tinnitus, die vaak ‘s nachts luider klinkt en mij regelmatig uit mijn slaap houdt – ondanks de aangeleerde ontspanningsoefeningen in het revalidatiecentrum – ben ik veel sneller moe en heb ik veel meer rust nodig dan vroeger.

epilatie wenkbrouwen
epilatie wenkbrouwen
epilatie wenkbrouwen

Mijn beperking heeft gevolgen voor de uitoefening van mijn schoonheidspraktijk. Waar ik vroeger regelmatig workshops maquillage organiseerde, lukt dit nu niet meer. Een groepje mensen bij elkaar produceert al snel meer dan 70 dB. Ook mensen met een luide en scherpe stem zitten hier snel boven.

Om die reden heb ik mijn activiteiten aangepast en bouw ik voldoende stiltemomenten in voor mezelf.

U kan bij mij ook een stiltebehandeling boeken. Dan wordt enkel het hoogstnoodzakelijke gezegd. Als u dat wenst, kan u daarnaast tijdens uw verzorging ook gratis een noise cancelling headset gebruiken (de Sony WH -1000XM4). Deze sluit omgevingsgeluiden uit. U kan de draadloze hoofdtelefoon ook connecteren met uw eigen playlist op uw smartphone, zodat u volledig zelf bepaald naar welke geluiden u luistert en op welk volume. Als u een stiltebehandeling wenst, kan u dit bij uw boeking in het veld opmerkingen aangeven.

Om de rust zoveel mogelijk te garanderen, werk ik enkel na afspraak. U kan heel eenvoudig online uw afspraak boeken via de blauwe knop ‘Maak afspraak’ onderaan rechts op elke pagina van deze website. Zo kunt u rustig bekijken welke beschikbare data er in uw agenda passen en krijgt u een bevestigingsmail nadat u geboekt hebt. We worden dankzij dit systeem tijdens de verzorgingen niet gestoord. Mijn smartphone staat om deze reden ook op stil, waardoor ik niemand hoor bellen.

Ik plan voor al uw afspraken voldoende tijd in om ze met zorg en liefde uit te voeren.

Over Lisa

Ik ben Lisa en woon in Dendermonde.

In het middelbaar startte ik met de kappersopleiding. Tijdens mijn stage bleek al snel dat ik allergisch was aan een bepaalde chemische stof in kleuringen, waardoor ik deze opleiding moest stopzetten.

Mijn nieuwe keuze was snel gemaakt. De opleiding schoonheidsspecialiste sprak me enorm aan. Mensen zich goed laten voelen door verzorgingen of mooie make-up, vind ik superfijn.

Ik werk al enige tijd bij Pfizer waar ik materiaal assembleer voor mijn collega’s. Een omgeving waar uiterst hygiënisch gewerkt wordt.

In het weekend werkte ik bij Rituals. Een heel leuke job en fijne collega’s, maar ik miste het uitvoeren van verzorgingen. Daarom zocht ik verder en kwam ik uit bij Isabelle. Toen ik de recencies las, werd me snel duidelijk dat dit een instituut is waar enorm professioneel gewerkt wordt en waar de klant centraal staat. Dit sprak me meteen aan en daarom solliciteerde ik voor de job.

In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen en wandelen met mijn hond Cooper. Thuis heb ik nog 2 lieve katten, Fons en Louis.

epilatie wenkbrouwen