Massages

Klankschaalmassage € 50

30 minuten

Deze holistische massage werkt via trillingen van klanken in op uw energetisch lichaam. Instrumenten als windlichten, klankschalen en ocean drums worden met hun rustgevende klanken ingezet om u in hogere sferen te brengen en te ontspannen.

De instrumenten worden om en op uw lichaam gebruikt om de energie van uw chakra’s in evenwicht te brengen. Klankschalen worden aangedraaid, zodat hun trillingen tot diep in uw wezen voelbaar zijn. Ze laten de energie van uw chakra’s opnieuw stromen en deblokkeren waar nodig.

De geluidstrillingen kunnen zelfs trauma helen. U voelt alleszins het heilzame en ontspannende effect van deze zintuiglijke reis nog dagen nazinderen.

Medewerkster: Isabelle

Relaxerende lichaamsmassage € 80

60 minuten

Medewerkster: Lisa

Een ontspannende volledige lichaamsmassage van een uur met een synergie van natuurlijke essentiële oliën zoals ylang ylang, die het parasympatisch zenuwstelsel activeren.

Parasympatische zenuwen zorgen voor rust, ontspanning en herstel. Ze bevorderen de vertering en afvalverwerking van het voedsel en versnellen de werking van de nieren. Tegelijkertijd vertragen ze de hartslag en de ademhaling.

Luxe full bodymassage/ wellnessmassage € 125

90 minuten

Medewerkster: Lisa

Thee:

Tijdens deze massage krijgt u bij ontvangst een infuusthee aangeboden. Massages werken in op ons lymfestelsel en zorgen voor de afvoer van toxines. Deze thee ondersteund uw nieren in dit afvoerproces.

Keuze focus massage:

Tijdens het drinken van uw thee, bespreekt u met uw massagetherapeut(e) of u graag een zachte of een stevige massage wil en op welke lichaamsdelen hij of zij meer focus mag leggen (keuze uit gelaat en hoofdhuid, rug, benen, voeten, armen). 

Keuze synergie van essentiële oliën:

U wordt gemasseerd met een natuurlijke basisolie die verrijkt werd met pure essentiële oliën van de beste kwaliteit. U kan hier kiezen uit een synergie van ontspannende essentiële oliën, die het parasympatisch zenuwstelsel activeren, of een synergie van verfrissende, drainerende essentiële oliën. Deze laatste kan veel soelaas bieden bij oedeem of gezwollen enkels, omdat deze oliën vochtafdrijvend werken.

Full body massage:

Vervolgens ontvangt u een full body massage van 75 minuten, met de focus op de vooraf besproken lichaamsdelen. U wordt gemasseerd met een natuurlijke basisolie die verrijkt werd met een synergie van pure essentiële oliën, volgens uw keuze.
Na 60 minuten en voordat uw massagetherapeute aan een nieuw lichaamsdeel begint, zal ze de stoomcabine in de wellnessbadkamer aanzetten, zodat deze voor u opgewarmd is tegen dat uw massage eindigt.

Stoomcabine:

U kunt nu nog 10 minuten nagenieten in het heerlijke stoombad, waar de gebruikte essentiële oliën door de warmte extra diep in uw poriën dringen en u nog een extra ‘zen’ gevoel geven. Deze stoomcabine fungeert tevens ook als multifunctionele douchecabine met massagekoppen, waterval- en regendouche. Zo kunt u aan het einde van uw stoomsessie alle overtollige olie wegwassen met heerlijk geurende, natuurlijke douchegel die u in de cabine kan vinden. De beschikbare douchegel scoort groen in de Yuka-app, wat betekent dat er alleen gezonde ingrediënten inzitten. Wij vinden het belangrijk om enkel met natuurlijke producten te werken en besteden veel aandacht aan kwaliteit.

U gaat na deze Luxe Full body/ Wellnessmassage als herboren de deur uit!

Ontspannende lichaamsmassage met extra focus op het gelaat en de hoofdhuid € 90

60 minuten

Tijdens deze volledige lichaamsmassage van een uur, wordt er extra aandacht gegeven aan het masseren van uw gelaat en uw hoofdhuid.

Er wordt gemasseerd met een synergie van relaxerende essentiële oliën.

Op de hoofdhuid en achter de oren wordt tevens een serum aangebracht van het merk Phyto 5, de  esserine ‘calmante’. Dit serum bevat een synergie van verschillende essentiële oliën die diep ontspannend op uw lichaam en geest werken.

De producten van Phyto 5 zijn volledig natuurlijk, in Zwitserland geproduceerd en van topkwaliteit. Wij werken voor de gelaatsverzorgingen ook met Phyto 5.

Medewerkster: Lisa

Gelaatsmassage € 45

35 minuten

Medewerkster: Lisa of Isabelle

Tijdens deze verzorging worden uw gezicht, uw hoofdhuid, uw decolleté of hals, uw nek en uw schouders gemasseerd. Deze massage is vergelijkbaar met de gelaatsmassage tijdens één van onze gelaatsverzorgingen. Een ontspannende gelaatsmassage, waarin een shiatsu-drukpuntmassage verwerkt zit en een deel cranio-sacraaltherapie voor de hoofdhuid.

Er wordt met natuurlijke basisolie gewerkt, verrijkt met essentiële olie. Voor de hoofdhuid wordt de esserine calmante gebruikt van Phyto 5 (zie beschrijving voorgaande massage)

Voetmassage € 45

35 minuten

Medewerkster: Lisa

Een relaxerende voetmassage van 35 minuten met natuurlijke oliën, verrijkt met pure essentiële oliën die ontspannend inwerken op het centrale zenuwstelsel en zo het parasympathisch zenuwstelsel activeren.

Parasympatische zenuwen zorgen voor rust, ontspanning en herstel. Ze bevorderen de vertering en afvalverwerking van het voedsel en versnellen de werking van de nieren. Tegelijkertijd vertragen ze de hartslag en de ademhaling. Er worden drukpunten uit de voetreflexologie verwerkt in de massage.

Relaxerende voetmassage € 20

15 minuten

Medewerkster: Lisa of Isabelle

Een relaxerende voetmassage van 15 minuten op ontspannende muziek. Als massageolie wordt een zuivere basisolie gebruikt, verrijkt met pure essentiële oliën.

U kan kiezen voor een synergie van ontspannende oliën of een verfrissende synergie die tevens vochtafdrijvend werkt en helpt bij het draineren van gezwollen voeten en oedeem.